Blog

Bliv klogere på hvad der rør sig i ejendomsbranchen. Det gælder uanset om du er professionel udlejer, lejer eller en boligforening.

  • Alle
  • Boligforeninger
  • Lejebolig

Den gode relation til lejer – derfor er det vigtigt

Den gode relation til lejer er vigtig for selve lejeroplevelsen. Her spiller kommunikation en central rolle.

Konflikter i byggesager – sådan forebygger du dem

Byggesager kræver planlægning og koordinering mellem mange forskellige parter. Det er derfor en god idé at forebygge konflikter i byggesager. 

Klager fra lejere: Sådan kan de undgås

Klager fra lejere er en typisk hovedpine, som professionelle udlejere skal forholde sig til. Undgå dette med særlige forholdsregler.

Flere danskere vælger at bo i lejelejlighed

Drømmen om at købe og eje sit eget hjem fylder blandt danskerne. Alligevel er der flere danskere, der vælger at bo i lejelejlighed.

Fordele ved at bo til leje

At bo til leje anses ofte som en midlertidig løsning, men sådan er det ikke nødvendigvis. Der er mange fordele ved at bo til leje.

Forbered året med opgavestyring

Der er mange opgaver, der går igen i bestyrelsen. Det kan være en fordel at planlægge disse. Gå året i møde med MinEjendoms opgavestyring som planlægningsværktøj.

3 gode grunde til at gøre jeres boligforening digital

Mens resten af verden følger med teknologiens trends, halter boligforeningerne bagefter. Dette kan nemt forhindres ved at gøre jeres boligforening digital.

El-installatør med klar opfordring: “Få styr på foreningens strømforbrug”

I takt med at vi opgraderer vores lejligheder, nedgraderer vi foreningens samlede elkapacitet. Mange af Københavns ældre ejendommes elkapacitet er […]

Fokus på energiforbrug stiger fortsat

Klima og bæredygtighed står højt på dagsordenen i de fleste danske brancher, og ejendomsbranchen er ingen undtagelse. Fokus på energiforbrug stiger fortsat – digitale tiltag kan være vejen frem.

Undgå indbrud i julen

Et tomt hjem er den bedste julegave til tyven. Men der er flere ting, du kan gøre for at undgå indbrud i julen.

Digitale løsninger kan opfylde behov hos lejer og ejer

Der er et fælles ønske om digitale løsninger, blandt ejere og lejere. Det viser en ny rapport. Digitale platforme kan være løsningen herpå.

Godt indeklima i svære tider

Et godt indeklima er essentielt for vores sundhed. Der er heldigvis mange ting, du kan gøre for at få et godt indeklima. Læs mere om det her.

Guide til genbrug af byggemateriale

Ved I ikke, hvad I skal gøre med jeres gamle byggemateriale, når I renoverer jeres ejendom? Brug en guide til genbrug af byggemateriale. 

Boligforeninger risikerer uforudsete udgifter til vedligeholdelse

Mere end hver anden boligforening er uforberedte på store udgifter, hvis deres ejendom har brug for renovation eller vedligeholdelse.

Spar energi i boligforeningen

I en tid med tårnhøje energi-regninger, er man nødt til at spare, hvor man kan – det gælder også på boligforeningernes fællesarealer. Men hvad kan du og din forening gøre for at spare på energi i jeres ejendom?

Klatreplanter på ejendommen

Klatreplanter på ejendommen er ikke helt bekymringsfrit. Men du kan godt integrere klatreplanter i foreningen på en fornuftig måde.

Skolevænget: “MinEjendom er bestyrelsens kommunikation ud til beboerne”

MinEjendom gør bestyrelsens kommunikation til beboerne nem. Det mener Skolevænget, der for nyligt har fået MinEjendom i deres forening.

Husk at få lavet eftersyn af jeres altaner

Altaner kræver ikke eftersyn. Alligevel bør I få efterset jeres gamle betonaltaner regelmæssigt, inden skaden sker.

Ejendomsadministratorer får eksklusiv adgang til vedligeholdelsesplaner

Det kan være svært for ejendomsadministratorer at arbejde systematisk med data i vedligeholdelsesplaner – særligt på tværs af ejendomme. Men en ny digital virkelighed kan blive til et uundværligt redskab. Læs mere om det her.

Forebyg indbrud i boligforeningen

Hvert femte indbrud sker i en lejlighed. Der er derfor god grund til at være ekstra påpasselig, når man bor i en boligforening.

Gode råd til konflikthåndtering i boligforeningen 

Konflikthåndtering er vigtigt i en boligforening for et godt nabomiljø. Læs disse gode råd for at komme jeres konflikter i forkøbet.

Altanprojekt – Sådan kommer I godt i gang

At komme godt fra start i et altanprojekt er alfa omega. Kom godt i gang med jeres altanprojekt med en grundigt udført altanansøgning.

Kat i lejligheden: Sådan skaber du de bedste rammer

Ønsker du at have en kat i lejligheden? Der er meget du kan gøre for at skabe de bedste rammer for dig, din kat, og dine naboer.

Byggerådgivernes tanker om bæredygtig renovering

Det kræver overtalelse at få boligforeninger til at vælge bæredygtig renovering fremfor mere konventionelle metoder, mener SCHØDTs byggerådgivere.

Ny regnskabsvejledning for andelsboligforeninger

Erhvervsstyrelsen har udarbejdet en ny regnskabsvejledning for andelsboligforeninger på grund af ændringerne på andelsboligmarkedet.

Byggerådgiverne fra SCHØDT fortæller: “Boligforeningernes renoveringsforespørgsler har ændret sig”

MinEjendom har talt med tre byggerådgivere fra SCHØDT om udviklinger og tendenser i boligforeningers ønsker til renovering og vedligehold.

Tryghed i boligforeningen

Oplever I tyveri eller hærværk i andelsboligforeningen, så kan det skabe utryghed blandt beboerne. Men der flere ting I kan gøre for at forebygge forbrydelser i
boligforeningen.

Energitilskud til andelsboligforeningen

Har jeres andelsboligforening energimærke E, F eller G, så har I mulighed for at få tilskud til at gøre foreningen mere klimavenlig. Læs hvad I kan søge tilskud til her.

Formindsk vandforbrug i boligforeningen

Vandforbrug er en af de store klimasyndere. Men der er mange ting, man kan gøre i andelsboligforeningen for at formindske sit vandforbrug. 

Andelsboligforening: Det skal du vide som andelshaver

Der er mange ting, man skal have styr på, når man køber sig ind i en andelsboligforening.
Det er derfor vigtigt, at du forbereder dig så godt du kan.

Altaner i andelsboligforeningen – Hvorfor og hvordan?

Altaner er populære og eftertragtede i København. Men der er flere ting I skal overveje, hvis I ønsker at etablere altaner i jeres andelsboligforening.

Forbedringer i andelsboligen: Det skal du være opmærksom på 

Bor du i en andelsboligforening eller flytter du ind i en, hvor du ønsker at lave forbedringer? Så er der en række ting du skal være opmærksom på.

Gode råd til håndtering af nabostøj i boligforeningen

Er du træt af, at din nabo har konstante byggeprojekter, hører høj musik, smækker med dørene eller generer på anden vis? Der er flere ting I i foreningen kan gøre for at forebygge konflikter.

Affaldssortering i boligforeningen

Det er på tide at få styr på, hvordan i affaldsorterer i jeres boligforening. Der er kommet nye regler, der skal hjælpe miljøet – og det kan I også være med til.

Vedligeholdelsesplan: Derfor bør din boligforening få lavet en

En vedligeholdelsesplan er en rapport, der givet et godt overblik over jeres ejendoms tilstand, og hvilke vedligehold- og renoveringsprojekter der er i vente.

Den offentlige ejendomsvurdering: til dig som andelshaver 

Den offentlige ejendomsvurdering blev udskudt igen. Men hvordan og hvornår har det betydning for dig, som bor i andelsbolig?

A/B Gasværksvej 3-5 elsker vores app

Progressively maintain extensive infomediaries via extensible niches. Dramatically disseminate standardized metrics after resource-leveling processes. Objectively pursue diverse catalysts for change for interoperable meta-services.

4 gode grunde til at ventelister er en god idé for din andelsboligforening

Ventelister kan bruges til mange ting. I andelsboligforeninger bruges de oftest til boliger, hvor man både har interne og eksterne ventelister.

Hvilket ansvar har man som beboer i en ejerlejlighed?

Selvom du ejer den lejlighed, du bor i, så er der stadig nogle forpligtelser, du skal overholde. Ansvaret er delt ud på alle dem, du deler ejerforening med.

Bliv bestyrelsesmedlem i din boligforening

Hvis du går og overvejer at blive bestyrelsesmedlem i din boligforening, men ikke har fuldført idéen endnu, så har du her mulighed for at komme tættere på svaret.

Guide til arrangementer i boligforeningen

Arrangementer i din boligforening skaber et stærkere fællesskab blandt beboerne. Vi har samlet en masse idéer til, hvordan du planlægger og afholder arrangementer.

Opret din bruger i dag og prøv hele platformen gratis og uforpligtende i 90 dage.

Prøv det gratis