Om os

Vi ønsker at gøre det nemmere at drive ejendomme og boligforeninger professionelt – helt uden faglige forudsætninger eller brugermanualer.

Hvem er vi

Vores team er et godt mix af kloge hoveder, gode hænder og glade personligheder. Sammen er vi overbeviste om, at vi besidder de rette og nødvendige kompetencer, det kræver for at kunne tilbyde et state-of-the-art produkt og et højt serviceniveau.

MinEjendom beskæftiger i dag 7 ansatte. Vi holder til på Østerbro i København.

Omtalt i følgende medier

Bygger på erfaring

Søren Schødt er grundlægger og daglig leder af MinEjendom og har over 20 års erfaring med byggerådgivning for ejendomme og boligforeninger. Du kan høre historien om MinEjendom, og hvordan vi er endt, hvor vi er i dag i podcasten Iværksætterhistorier.

“Det man er fælles om, når man bor i en ejendom, det er jo ejendommen. Man kender ikke nødvendigvis hinanden, men man er sammen om en ejendom. Det er det fællesskab, som vi gerne vil styrke, samtidig med, at vi på ejendomsejers side også gerne vil hjælpe med at passe på ejendommen.”

Hør hele historien her

Vi er et passioneret hold med mange års erfaring inden for softwareudvikling og byggerådgivning.

Søren Schødt
Founder

Daniel Andersen
Kunderådgiver

Lasse Dyrholm
Digital Designer

Kristian Nielsen
Softwareudvikler

Jonas Jensen
Softwareudvikler

Katrine Westh
Kommunikationskoordinator

Fie Tims
Content Creator

Kristian Løkkegaard
Tech Advisor

Agner N. Mark
Bestyrelsesmedlem

Nicolai Frisch
Bestyrelsesmedlem

Er MinEjendom noget for din ejendom?

Book en gratis præsentation eller kontakt os direkte på tlf. 2799 9000 eller info@minejendom.dk. Vi glæder os til at snakke med dig.

Få en gratis præsentation