Om os

Vi ønsker at gøre det nemmere at drive ejendomme og boligforeninger professionelt – helt uden faglige forudsætninger eller brugermanualer.

Hvem er vi

Vores team er et godt mix af kloge hoveder, gode hænder og glade personligheder. Sammen er vi overbeviste om, at vi besidder de rette og nødvendige kompetencer, det kræver for at kunne tilbyde et state-of-the-art produkt og et højt serviceniveau.

MinEjendom beskæftiger i dag 8 ansatte og vi holder til på Østerbro i København.

0

Dygtige medarbejdere

0+

Ejendomme supportet

0+

Linjer kode skrevet

Bygger på erfaring

Søren Schødt er grundlægger og daglig leder af MinEjendom og byggerådgivervirksomheden SCHØDT A/S. Til dagligt deler vi kontor og kaffemaskine, hvilket har resulteret i et unikt samarbejde og et godt sammenhold.

“SCHØDT giver MinEjendom forudsætningerne for at gøre alt det besværlige omkring ejendomskommunikation, drift og vedligehold forståeligt. MinEjendom giver SCHØDT digitale løsninger, der er med til at gøre os til en af Københavns førende byggerådgivere.”

Vi er et passioneret hold med mange års erfaring inden for softwareudvikling og byggerådgivning.

Søren Schødt
Founder

Daniel Andersen
Kunderådgiver

Lasse Dyrholm
Digital Designer

Kristian Nielsen
Softwareudvikler

Jonas Jensen
Softwareudvikler

Sillas Poulsen
Softwareudvikler

Katrine Westh
Content Creator

Fie Tims
Content Creator

Du har måske hørt om MinEjendom i følgende medier

Er MinEjendom noget for din ejendom?

Indtast email eller telefon nr., så kontakter vi dig inden for 1-3 hverdage. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte på tlf. 2799 9000 og info@minejendom.dk

    Ved henvendelse accepterer jeg at MinEjendom må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.