Vedligeholdelsesplan

En vedligeholdelsesplan giver et konkret overblik over det vedligeholdelsesarbejde, der ligger forude for foreningen. Planen ser typisk 10 år frem. Det er en god idé at have en vedligeholdelsesplan i andelsboligforeningen eller ejerforeningen, da den kan være med til at sikre, at bygningen og dens tekniske installationer virker efter hensigten.

Ligeledes er en vedligeholdelsesplan med til at forlænge ejendommens levetid. Og det er som regel billigere at forebygge fremfor at renovere. Vedligeholdelsesplanen kan nemlig mindske risikoen for store uforudsete udgifter. På den måde gavner den både foreningens økonomi, såvel som beboernes. En vedligeholdelsesplan er samtidig god til at give et overblik over foreningens økonomi, og gør det lettere at lave budgetter herefter. 

Ønsker jeres forening at få lavet en vedligeholdelsesplan, så vælg en udbyder og rådgiver I føler jer trygge ved. Der kan være stor forskel på udbydere i forhold til format, pris og kvalitet. Indhent derfor tre forskellige tilbud og sammenlign disse. Få et gratis tilbud her.

I MinEjendom er det muligt at se, styre og opdatere vedligeholdelsesplanen digitalt. MinEjendom gør det nemt og overskueligt at vedligeholde ejendommen til topkarakter. Og som forening har i ovenikøbet mulighed for at give jeres ejendomsadministrator adgang til vedligeholdelsesplanen, så de kan arbejde systematisk med jeres data.