Simpel platform til drift & vedligehold

Danmarks mest brugervenlige platform til udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner med løbende opdatering. Få overblik over drift og vedligehold på tværs af dine ejendomme.

Bruges blandt andet af:

Få en gratis introduktion
Ejendomsadministratorer
MinEjendom Pro app på computer med bygningsdelskort oversigt

Et brugervenligt alternativ til komplicerede FM-systemer

Med MinEjendom Pro får du Danmarks bedste digitale platform til udarbejdelse og løbende opdatering af vedligeholdelsesplaner. Hold styr på din ejendomsportefølje, se data på tværs af ejendomme og del nemt informationer.

1000+

ejendomme oprettet

400+

aktive vedligeholdelsesplaner

15 mio.+

m2 registreret

2 mia.+

kr. byggeopgaver forvaltet

Bruges blandt andet af
★★★★★
“Vi bruger MinEjendom til at give beboerne nem adgang til al den dokumentation, de skal bruge til at gøre dem i stand til at drifte og vedligeholde deres bolig. Desuden kan beboerne bruge systemet til at finde nummeret på viceværten, se begivenheder og dele tips og tricks om deres nye bolig med de øvrige beboere.”

Jens Wulff-Dalsgaard
Projektleder, Nordstern

Den perfekte vedligeholdelsesplan

Udover den digitale vedligeholdelsesplan, kan du via platformen også generere en traditionel rapport i et letlæseligt og overskueligt design.

Rapporten bliver opdelt med bygningsdelskort, 10-års budget og prioritering af arbejdsopgaver.

Se et eksempel (.pdf)

Det får du med MinEjendom Pro

Lav vedligeholdelsesplaner

Lav dine egne vedligeholdelsesplaner, hvor du kan gemme billeder, tilbud og byggetekniske observeringer, standardtekster og meget mere.

Overhold lovgivningen

Ved at følge platformens standardbygningsdelskort vil dine vedligeholdelsesplaner automatisk overholde alle lejelovens krav.

Professionelle standardtekster

Få adgang til standardtekster, udarbejdet af byggerådgivere med mere end 20 års erfaring. Brug dem som udgangspunkt for dine egne genbrugelige standardtekster og spar tid.

App til fotoregistering

Lav fotoregistrering i realtid på bygningsdele, når du er på ejendomsgennemgang. På den måde vil alle billeder ligge korrekt fordelt, når du er tilbage på kontoret og skal udarbejde vedligeholdelsesplanen.

Nem opdatering

Lejeloven stiller krav om årlig opdatering af vedligeholdelsesplanen på visse
ejendomme. Med vores digitale platform har det aldrig været nemmere at opdatere dine vedligeholdelsesplaner.

Dokumentarkiv

Med vores dokumentarkiv kan du nemt holde styr på dine fortrukne kontaktpersoner, vigtige dokumenter og andet vedrørende ejendommen.

10-års budget

Med et 10-års budget får du fuldt overblik over ejendommens vedligeholdelses-
aktiviteter 10 år frem. Budgettet kan med et enkelt klik eksporteres til Excel, og det er let at generere en prioriteret køreplan.

Gem din viden

Har du priser, tal og tekster som du gerne vil bruge på tværs af flere ejendomme, så kan du nemt oprette standardtekster og lagre dine informationer.

Omtalt i følgende medier

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så sidder vi klar på info@minejendom.dk og tlf. 2799 9000