MinEjendom Pro

Professionelt værktøj til udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner

Digitale drift- og vedligeholdelsesplaner

Med MinEjendom Pro får du Danmarks bedste digitale platform til udarbejdelse og løbende opdatering af vedligeholdelsesplaner. Systemet er udviklet til og bruges af professionelle ejendomsejere.

Det får du med MinEjendom Pro

Vedligeholdelsesplan

Lav dine egne vedligeholdelsesplaner i MinEjendom Pro, hvor du kan gemme billeder, tilbud og byggetekniske observeringer, standardtekster og meget mere.

Overhold lovgivningen

Ved at følge MinEjendom Pro’s standardbygningsdelskort vil dine vedligeholdelsesplaner automatisk overholde alle lejelovens krav.

Nem opdatering

Lejeloven stiller krav om årlig opdatering af vedligeholdelsesplanen på visse ejendomme. Med vores digitale platform har det aldrig været nemmere at opdatere dine vedligeholdelsesplaner.

Dokumentarkiv

Med vores dokumentarkiv kan du nemt holde styr på dine fortrukne kontaktpersoner, vigtige dokumenter og hvilken som helst anden form for materiale vedrørende din ejendom.

10-års budget

Med et 10-års budget får du fuldt overblik over ejendommens vedligeholdelsesaktiviteter 10 år frem. Budgettet kan med et enkelt klik eksporteres til Excel, og det er let at generere en prioriteret køreplan.

Gem din viden

Har du priser, tal og tekster som du gerne vil bruge på tværs af flere ejendomme, så kan du med nemt oprette standardtekster og lagre dine informationer.

Tour

Oversigt over bygningsdele

Få nemt overblik over vedligeholdelsesplanens forskellige bygningsdele og deres tilstand. Opret dine egne bygningsdelskort uden begrænsninger.

Bygningsdelskort

Bygningsdelskortene er opbygget med en simpel struktur, der hjælper dig med at få alt det vigtigste med - bl.a. beskrivelsestekster, arbejdsopgaver og billedregistreringer.

10 års budget

Med et 10 års vedligeholdelsesbudget har du altid nødvendige udgangspunkt for at planlægge vedligeholdet af ejendommen.

Ejendomsoplysninger

MinEjendom henter automatisk BBR oplysningerne ned, når en ejendom oprettes, så man har de korrekte grunddata.

Den perfekte vedligeholdelsesplan

På baggrund af 20 års erfaring med vedligehold af etageejendomme, har vi skabt den perfekte vedligeholdelsesplan. Resultatet er en overskuelig og brugervenlig vedligeholdelsesplan, som kan bruges (næsten) helt uden faglige forudsætninger.

Se et eksempel (PDF)

Kom i gang med MinEjendom PRO

Få 14 dages prøveperiode inklusiv gratis demo og opsætning af en eller flere ejendomme.

Månedlig betaling uden binding

kr. 498,-/md.*

Årlig pris kr. 5976,-

* Prisen er oplyst pr. ejendom og ekskl. moms

Ønsker du at høre mere om MinEjendom Pro?

Vi tager glædeligt en helt uforpligtende snak med dig og besvarer alle eventuelle spørgsmål.

info@minejendom.dk / tlf. 2799 9000