Om os

Den bedste digitale løsning til din boligforening

Vi vil ændre tilgangen til ejendomsadministration

Der er brug for at ændre den traditionelle og ofte ineffektive måde at drive boligforeninger på. Med vores 100% digitale løsning er det i fremtiden slut med unødvendigt print af papirer og betaling for ydelser, man ikke har brug for.

Hvorfor MinEjendom

MinEjendom er et resultat af vores evindelige trang til at udvikle og bryde med vanetænkning. Vi vil gerne lave et digitalt produkt, der gør hverdagen lettere for dig, der bor i andelsbolig eller ejerlejlighed. Og så vil vi gerne gøre livet som bestyrelsesmedlem mere overskueligt og lidt sjovere.

app & web app arkiv

Hvad gør vi

Med MinEjendom får I en brugervenlig platform at drive jeres andelsboligforening eller ejerforening på. Vi gør op med skiftende bestyrelser, mapper der er blevet væk, dårligt håndværk og dårlig kommunikation. Brug MinEjendom og få de mange digitale fordele, helt enkelt. Helt gratis.

app & web app arkiv

Hvordan gør vi

Hos MinEjendom er vi en god blanding af udviklere og kreative personligheder. Vi elsker at skabe noget – og især digitale produkter, som gør hverdagen lettere for dem, der skal bruge det. Vi har et målrettet fokus på, at MinEjendom skal hjælpe med at løse vores brugeres behov og ønsker på enkle, brugervenlige og tidsbesparende måder.

ventelister

Opret din gratis bruger

Opret din bruger og jeres ejendom helt gratis, og kom i gang med jeres ejendoms digitale fremtid, allerede i dag

Opret bruger

Er MinEjendom noget for din boligforening?

Vi tager glædeligt en helt uforpligtende snak med dig og besvarer alle eventuelle spørgsmål.

info@minejendom.dk / tlf. 2799 9000