Om os

Passioneret tech virksomhed på Østerbro i København

Passioneret tech virksomhed

MinEjendom består af et passioneret team med forskellige kompetencer, men med en klar fælles mission. Med mange års erfaring inden for softwareudvikling, marketing og byggerådgivning, er grundlaget og fremtiden lagt for MinEjendom. Vi er et stærkt hold på 10 medarbejdere, der til dagligt holder til i København, nærmere bestemt Østerbro.

Vores mission

De fleste der har boet i lejlighed, inklusiv os selv, har oplevet dårlig intern kommunikation og måske sågar dårlig stemning. Det vil vi gerne gøre op med. MinEjendom er en platform, der gør det nemmere at drive alle slags boligforeninger til topkarakter. Slut med at overse vigtige beskeder på opslagstavlen, glemme generalforsamlingen eller miste overblikket i de nødvendige vedligeholdelsesopgaver.

Brugervenlighed er 'nøglen'

Med MinEjendom får I en brugervenlig platform til at drive jeres andelsboligforening eller ejerforening på. Easy-to-use er vores absolutte fokus og den dag vi skriver en brugermanual, har vi fejlet.

Bygger på erfaring

Søren Schødt er grundlægger og daglig leder af MinEjendom og byggerådgivervirksomheden SCHØDT A/S. Til dagligt deler vi kontor og kaffemaskine, hvilket har resulteret i et unikt samarbejde og et godt sammenhold.

SCHØDT giver MinEjendom forudsætningerne for at gøre alt det besværlige omkring ejendomskommunikation, drift og vedligehold forståeligt. MinEjendom giver SCHØDT digitale løsninger, der er med til at gøre at de er blandt Københavns førende byggerådgivevre. Tilsammen har vi de helt rette kompetencer til at være din boligforenings bedste ven.

Opret din gratis bruger

Opret din bruger og jeres ejendom helt gratis, og kom i gang med jeres ejendoms digitale fremtid, allerede i dag

Opret gratis bruger Få en gratis introduktion

Er MinEjendom noget for din boligforening?

Vi tager glædeligt en helt uforpligtende snak med dig og besvarer alle eventuelle spørgsmål.

info@minejendom.dk / tlf. 2799 9000