Log ind

Om os

Hvordan drejer hjulene rundt og hvem driver og udvikler hver dag på din app? Find svaret her :)

Idéen

Søren Schødt er grundlægger og daglig leder af MinEjendom. I 1999 bliver Søren færdiguddannet som bygningskonstruktør, og dagen efter starter han sin første virksomhed. Den virksomhed er SCHØDT A/S, som stadig kører i bedste velgående med byggerådgivning på større renoveringsopgaver og udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner til blandt andet andels- og ejerboligforeninger.

» Jeg har igennem de sidste 20 år arbejdet med andels- og ejerboligforeninger, og det har altid undret mig, at foreningerne ikke havde et godt redskab, der kunne lette besværet omkring den daglige kommunikation og ikke mindst deres ejendomsvedligehold. «

Sørens idé om MinEjendom udspringer fra hans evindelige trang til at skabe noget nyt og bryde med vanetænkning.

Søren Schødt foran MinEjendom kontoret

MinEjendom i dag

Mens Sørens drøm om MinEjendom går langt tilbage, var det først i 2017 at udviklingen på MinEjendom appen for alvor startede. Det gjorde den med ansættelsen af et friskt hold af unge interne udviklere.

Vi satte os i mødelokalet med et blankt stykke papir og startede helt fra bunden. Vi blev hurtigt enige om, at vi ikke skulle arbejde ud fra, hvad vi tror kunne være gode funktioner. Vi har derimod udviklet MinEjendom appen med udgangspunkt i brugerne, og hvad de efterspørger af funktioner.

Det gør vi stadig. Fordi det er netop dét, der er alfa omega. Det er hele vores eksistensberettigelse at lave noget som brugerne efterspørger og kan se en værdi i.

Ja, det lyder måske trivielt og som lidt af en kliché. Men det vigtigste for os er at sætte vores brugere i centrum og tage udgangspunkt i deres ønsker og behov. For vi kan simpelthen ikke gøre det uden jer.

MinEjendoms digitale opslagstavle på en sofa i en andelsbolig

Hvem er vi?

I løbet af 2017 gik vi hurtigt fra at være en lille udviklergruppe til at være den dynamiske gruppe, vi er i dag. Søren er fortsat fanebærer og daglig leder, mens han er komplementeret af en masse dygtige mennesker på projektet.

Vores kompetencer spænder bredt i MinEjendom teamet, idet vi er en god blanding af udviklere, grafikere og salgsmedarbejdere. Til dagligt deler vi kontor og kaffemaskine med SCHØDT A/S. Vi har derigennem et unikt samarbejde og samtidig den helt rigtige sparringspartner, der giver os forudsætningerne for at gøre alt det besværlige omkring ejendomskommunikation, drift og vedligehold forståeligt.

Vi vil gerne skabe et digitalt produkt, der gør hverdagen lettere for dig der bor i andelsbolig eller ejerlejlighed, og vi vil samtidig gerne gøre livet som bestyrelsesmedlem mere overskueligt og lidt sjovere.

Vi arbejder konstant på at videreudvikle MinEjendom og sørge for at alt fungerer, som det skal. Og vigtigst af alt så går vi rigtig meget op i, at vores brugere er glade og finder værdi i MinEjendom.

Derfor sætter vi også stor pris på enhver form for feedback. Om det er kritik af din brugeroplevelse eller ønsket om en ny funktion, så vil vi gerne høre din mening.


Hvorfor gør vi det?

Svaret er egentlig meget lige til. Vi elsker at udvikle og især digitale produkter, som gør hverdagen lettere for dem, der skal bruge det.

Med MinEjendom har vi fået opfyldt vores udviklerønske, og med evigt fokus på at MinEjendom skal hjælpe med at løse vores brugeres behov og ønsker på enkle, brugervenlige og tidsbesparende måder, kan vi holde os beskæftiget et godt stykke ud i fremtiden.

Vi mener ikke, det er helt galt, når vi påstår, at:

» Med MinEjendom får du en helt ny digital måde at drive andels- og ejerboligforeninger på. Vi gør op med skiftende bestyrelser, mapper der er blevet væk og dårligt håndværk. Brug MinEjendom og få de digitale fordele i din forening, helt enkelt. Helt gratis. «

Det hele starter lige her

En af de bedste ting ved MinEjendom appen er, at den er helt gratis at bruge. Download appen på App Store eller Google Play og kom i gang med jeres ejendoms digitale fremtid allerede i dag!

Vi bruger cookies på denne side. Læs mere