07/12/2021

Vi bruger Facebook, giver det så mening at anvende MinEjendom?

Læsetid - under 1 min

Hvis I gerne vil holde fast i at bruge Facebook til opslag, giver det stadig mening at bruge MinEjendom. MinEjendom er nemlig mere end blot en opslagstavle. I kan blandt andet bruge MinEjendom til at opbevare og dele jeres boligforenings vigtigste dokumenter til beboere og bestyrelsesmedlemmer, styre ejendommens vedligehold og meget mere.

Vi vil naturligvis anbefale, at I også bruger MinEjendom til de daglige beskeder og opslag i stedet for Facebook. Opslagstavle-funktionen er lavet med udgangspunkt i det, man på mange måde kender fra Facebook, LinkedIn og opslag i lukkede grupper. Der er notifikationer til, så beboere får besked, så snart der bliver lavet et nyt opslag eller en kommentar. Man kan selv vælge, om man vil modtage sine notifikationer på telefonen eller i sin private mailindbakke. Opslagstavlen er meget brugervenlig og ligetil for alle.

Opret din gratis bruger

Opret din bruger og jeres ejendom helt gratis, og kom i gang med jeres ejendoms digitale fremtid, allerede i dag

Opret gratis bruger Få en gratis introduktion

Er MinEjendom noget for din boligforening?

Vi tager glædeligt en helt uforpligtende snak med dig og besvarer alle eventuelle spørgsmål.

info@minejendom.dk / tlf. 2799 9000